Despre noi

  1. Home
  2. Despre noi
Despre noi

Despre noi

IsoThermLux  este o companie ce ofera soluții eficiente, în domeniul izolației termice, pentru un confort de durată.
 Cu o experiență vastă în industrie, ne-am angajat să furnizăm produse de înaltă calitate și servicii personalizate, contribuind la confortul și eficiența energetică a locuințelor și clădirilor comerciale.
Pentru a ne asigura că oferim rezultate superioare și durabile, utilizăm cele mai moderne tehnologii de izolare disponibile pe piață și folosim produse ecologice de cea mai înaltă calitate, care sunt testate și certificate conform standardelor internaționale.
Echipa noastră de profesioniști calificați oferă servicii de izolare termică și fonică a peretilor, acoperișurilor și pardoselilor, precum și soluții de protecție împotriva umidității și a mucegaiului. Ne adaptăm întotdeauna nevoilor și preferințelor clienților noștri și le oferim sfaturi și consultanță specializată, pentru a-i ajuta să ia deciziile potrivite în ceea ce privește soluțiile de izolare.
Suntem pregătiți să preluăm proiecte de orice dimensiune și complexitate, fie că este vorba despre o locuință rezidențială, un birou, o clădire comercială, dar si multe altele.
Lucrăm cu clienți din diverse industrii și sectoare, inclusiv construcții, imobiliare, hoteluri și restaurante. Colaborăm strâns cu arhitecți, ingineri și proprietari de clădiri pentru a găsi cele mai bune soluții pentru proiectele lor.
Încrederea clienților noștri este prioritatea noastră, drept dovadă sunt numeroasele proiecte de succes finalizate în trecut cît și multitudinea feedback-urilor positive. 
Descoperă alături de IsoThermLux, beneficiile unei izolații de calitate și transformă-ți spațiul într-un loc mai confortabil și mai eficient energetic.

Vedeți rețelele noastre sociale!

Ultimele Proiecte

Boiler

Chișinău Moldova

Frigider industrial

Costești Ialoveni

Acoperiș

Peresecina Moldova

Cisterne

Chișinău Moldova